Profsgroep is dienstverlener op het gebied van personeel en advies  

01

02

03

Professionals!

Uitgebreid Netwerk!

Succes gegarandeerd!

Expertise & Betrokkenheid

Gerenommeerde opdrachtgevers

Inzet van verschillende diciplines

Salaris Profs - Het loket voor salarisvraagstukkenPuur Sales - Sales professionals en procesoptimalisatieHRM Adviesbureau - Het loket voor HRM vraagstukkenInterface Search - Werving en selectie van professionalsAcutec - Het loket voor engineers en ingenieurs

ManpowerGroup neemt meerderheidsbelang in Salarisprofs

 

ManpowerGroup en Profsgroep gaan een partnership aan doordat ManpowerGroup een meerderheidsbelang heeft verworven in Salarisprofs.

 

De samenwerking met Salarisprofs zorgt voor een aanvulling op de bestaande diensten van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. Voor Salarisprofs is de breedte van de klantenportfolio van de Experis en ManpowerGroup een driver voor groei. Salarisprofs was al marktleider op de markt van salarisadministratie, detachering en payroll consulting. Met deze samenwerking zal deze marktpositie alleen maar sterker worden.

 

Management

 

Esther van der Born, Directeur bij Salarisprofs, houdt het huidige management team van Salarisprofs in tact. Vanzelfsprekend zal zij de optimale samenwerking zoeken met Experis Vertical Leader Finance Michiel van Gemert.

 

Han Huisman, directeur Experis Nederland en boardmember van ManpowerGroup Nederland, draagt de eindverantwoordelijkheid voor de gezamenlijke onderneming. Huisman: “Van de specialisten en kennis van Salarisprofs kan de ManpowerGroup optimaal profiteren. Ik twijfel er dan ook niet aan dat de kruisbestuiving ons beiden in de toekomst verder zal helpen in onze dienstverlening.”

 

ManpowerGroup is trots op dit partnership met Salarisprofs, dat als separaat merk, samen met Experis Finance de financiële markt zal gaan veroveren met een volledig complementaire dienstverlening. De samenwerking met ManpowerGroup betekent voor Salarisprofs een unieke kans om haar marktleiderschap verder uit te bouwen.

 

Over Experis

Experis is wereldleider in het professional segment en onderdeel van ManpowerGroup. Experis Finance is gespecialiseerd in het werven, selecteren en detacheren van hoogopgeleide finance professionals in de segmenten Finance & Accounting, Risk & Audit Services en Tax.

 

Over Salarisprofs

Salarisprofs is gespecialiseerd op het gebied van salarisadministratieve dienstverlening. Salarisprofs helpt bedrijven een hoger rendement uit hun salarisproces te halen door het detacheren van salarisprofessionals, het inzetten van payroll consultants en het (in-company) trainen van salarisprofessionals. Salarisprofs blijft ook in de nieuwe configuratie nauw samenwerken met de Profsgroep.

 

Salarisprofs is ook onderdeel van Profsgroep

 

Profsgroep is een betrouwbare en betrokken partner, bestaande uit vijf specialistische bedrijven met bewezen kennis en ervaring op het gebied van consultancy, projectmatige inzet, detachering en het recruiten van professionals. De toegevoegde waarde van onze professionals en van het complete dienstenpakket van Profsgroep, resulteert in optimale service naar de klant, doordat zij elkaar aanvullen.

  • Manpower neemt meerderheidsbelang in Salarisprofs